Cookies og privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at KK Online behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

KK Online respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores persondatapolitik. Hvis du derfor ikke kan accepterer persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

KK Online har dog brug for visse personoplysninger for at du kan handle på maaltidsguiden.dk og levere nyheder og andre tjenester til dig.

KK Online indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Gennemfører et køb.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • Giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden vis.

KK Online indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som køber efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Maaltidsguiden.dk, via Google Analytics.

KK Online indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. KK Online opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende betalingsoplysninger.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Maaltidsguiden.dk videregives kun til:

  • Internt brug i virksomheden.
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt via Maaltidsguiden.dk.
  • I tilfælde af misbrug og/eller svindel på Maaltidsguiden.dk, videregiver vi oplysninger om den pågældende kunde til misbrugsregistre ud fra gældende lov.

Samarbejdspartnere der får delt nødvendige persondata må ydermere ikke videregive eller sælge dine personlige oplysninger.

For at kunne udvikle og forbedre Maaltidsguiden.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

KK Online anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Maaltidsguiden.dk og fremgår af http://www.google.com/intl/da_DK/policies/privacy/.

Dette er det eneste tilfælde, hvor Maaltidsguiden.dk videregiver data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på Maaltidsguiden.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine personoplysninger i vores system, så længe du benytter vores services. Hvis du ikke benytter eller holder dine oplysninger opdateret i vores service, vil dine personoplysninger, blive opbevaret i op til 5 år, hvorefter de slettes. Dine personoplysninger kan blive slettet før, så længe de har opfyldt formålet, og vi ikke har behov for at opbevare dem yderligere.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med persondataloven og med dit samtykke af databehandlingen. Vi beskytter dine personlige oplysninger med sikkerhedsforbehold imod tab og tyveri, såvel som anden uautoriseret adgang.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine oplysninger ved at kontakte vores support. Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra Maaltidsguiden.dk. Hvis du ikke ønsker, at Maaltidsguiden.dk skal anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte kommunikation, så bedes du kontakte Maaltidsguiden.dk på kontakt@maaltidsguiden.dk.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kontakt@maaltidsguiden.dk.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

KK Online forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Klager

Vi følger Persondataloven, og du kan altid handle ud fra reglerne i den.

Ønsker du at indgive en klage vedrørende behandlingen af din persondata og personlig information kan du indberette dette til Datatilsynet.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på kontakt@maaltidsguiden.dk.

COOKIE POLITIK

På Maaltidsguiden.dk benytter vi cookies for at optimere hjemmesiden og din oplevelse. Cookies hjælper os med at få overblik over trafik og gøre hjemmesiden mere brugervenlig, så du får en bedre oplevelse med mere relevant indhold. Ved at benytte Maaltidsguiden.dk giver du samtykke til brug af cookies.

Vores cookie politik beskriver følgende emner:

  • Hvad er cookies?
  • Hvilke cookies bruger KK Online?
  • Hvordan tredjepart bruger cookies i services på Maaltidsguiden.dk
  • Hvordan du sletter eller blokerer cookies
  • Yderligere information om cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet, at Maaltidsguiden.dk er i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. På denne måde, kan virksomheden indsamle statistisk information om brugen af siden og cookies er med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen.

Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer.

Hvilke cookies bruger KK Online?

Virksomheden benytter sig af både session og persistent cookies, når du benytter virksomhedens services:

  • En session cookie lagres kun indtil du lukker din browser. Derefter udløber den.
  • En persistent cookie forbliver lagret i din browser indtil den udløber, eller til du sletter den. Udløbsdatoen bliver bestemt i selve cookien. Nogle udløber efter få minutter, imens andre udløber efter få år.

Vi bruger disse session og persistent cookies:

Essentielle cookies – Disse cookies tillader dig at kunne bruge services som at:

  • Genkende din enhed, hvis du har benyttet vores services før
  • Gennemføre køb

Præference cookies – Disse cookies lagrer dine præferencer, når du bruger virksomhedens services som at huske:

  • Sprogpræference

Analytiske cookies

  • Analytiske cookies bruges til at spore informationer, der har til formål at forbedre virksomhedens services for dig, og afrapportere vores ydeevne internt i virksomheden. Vi benytter også informationen fra disse cookies til at teste nyt service indhold eller marketing og annonceinitiativer af for at se, hvordan du og andre brugere reagerer på det.

Annonce målretnings cookies – Disse cookies bliver placeret af tredjepart for at kunne:

  • Levere annonce og spore annonceydelsen.
  • Levere annoncer der er mere relevante for dig baseret på din adfærd.

Hvordan bruger tredjepart cookies i services på Maaltidsguiden.dk?

Tredjepart lagrer cookies for at samle dine brugerinformationer, generelt på et anonymt niveau. Disse tredjeparter kan f.eks. benytte disse informationer til at bygge adfærds- og interesseprofiler på dig og andre brugere, når du benytter virksomhedens services og tilknytte tredjepart services.

Dine informationer benyttes til at forbedre din oplevelse med virksomhedens services, samt levere information eller annoncer, der er relevante for dig.

Virksomheden benytter sig af cookies fra disse tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Mailchimp
  • Hotjar

Sådan sletter du eller blokerer cookies

Du kan slette eller blokere for cookies. Men vær opmærksom på, at hvis du sletter dine cookies, så mister du værdifuld information, hvilket gør din færden på internettet mere besværlig.

Læs mere og se hvordan du kan gøre – klik her (åbner minecookies.org)

Mere information om cookies

Hvis du har spørgsmål til vores cookie politik, som ikke er nævnt i ovenstående afsnit, er du velkommen til at kontakte vores support via kontakt@maaltidsguiden.dk.

Klager

Vi følger altid persondataloven, og handler ud fra den. Hvis du alligevel skulle ønske at indgive en klage over behandlingen af din persondata kan du gøre dette via Datatilsynet.


Vi støtter

    

Cookies og privatlivspolitik
4.3 (85%) 8 votes